2018 m. sausio 16 d., antradienis

Aperitif by Studios Didier


Kaip jau tikriausiai matėte, internetinėje parduotuvėje www.didierlab.ltpastoviai vyksta įvairios akcijos, kai buvo galima nusipirkti Studios Didier nagų lakus 2+2, 3+3, aš nuoširdžiai googlinau atspalvius ir rinkausi norimas spalvas. Internetu tai daryti be galo sunku, jeigu ne merginų, kurios dirba salone rekomendacijos, ši nuostabi spalva niekada neatsirastų mano kolekcijoje.




Tai naujos kartos gelinis nagų lakas sukurtas pagal  profesionalų meistų rekomendacijas, kompetenciją ir poreikius. Visos svarbiausios sąvybės kurios itin svarbios manikūro meistrams sutelktos mažame lako flakonėlyje, kuris reiškia– 100% kokybę!

Revoliucinė sudėtinė dalis Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, kuri yra organinis junginys atitinkantis teisės aktų reikalavimus - mokslininkų dar kitaip vadinama „žalia“ technologija ir jos privalumai kuriant šį produktą akivaizdūs: momentinis kietėjimas naudojant mažai energijos, atsparumas įbrėžimams ir cheminėms medžiagoms, mažai lakus!
Dėl visų šių sudėtinių dalių ir jų junginių proporcijų – šis gelinis lakas sukurtas dirbti tiek pradedantiesiems tiek pažengusiems manikiūro meistrams.

Studios Didier pasižymi šiomis sąvybėmis:
  • Greitas ir tolygus nago padengimas. Ypatinga konsistencija lyg tąsi guma „texture gum“, iš karto maskuoja nago nelygumus, idealiai dengia slysdamas nago paviršiumi. Sudėtyje esantis reguliatorius Polyacrylate-15 atsakingas už tekstūros „sluoksnis po sluoksnio“ kontrolę ( LbL).
  • Stipri spalvų  pigmentacija įtakoja lengvą lako padengimą.
  • Super Shine Effect išliekantis visą nešiojimo laiką!
  • Spalvos nenublunka ir nepakeičia savo atspalvio!
  • Lakas ilgai išlieka 14+.
  • Lengvai tirpstantis 








Mano nuomonė:

Iš pirmo žvilgsnio, tai kažkoks neaiškus rožinis atspalvis. Labai retai lakuoju tokiais atspalviais savo nagus, nes kelias dienas ok, atrodo gana įdomiai, bet 3 savaitės ant nagų pradeda erzinti. Buteliuke Studios Didier gelinis nagų lakas atrodo vienaip, ant nagų visiškai kitaip. Jau antrą dieną žiūriu į savo nagus ir negaliu nustoti žiūrėti. Tai prigesinto vyno bordo atspalvis, be violetinio ir raudono pagrindo. Atrodo nuostabiai ant mano nagų. Spalva labai pigmentuota, tačiau aš lakavau du sluoksnius (kiek iš įpročio, negu iš reikalo), nagų lako šepetėlis patogus, jokių problemų su juo neturiu. Drąsiai rekomenduoju šį atspalvį tiems, kas ieško tobulos bordo spalvos, ne tamsios, tačiau ir ne šviesios, tokios, kuri tinka prie visų turimų drabužių ir kiekvienai progai.




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig