2018 m. sausio 23 d., antradienis

GlamGlow Glowstarter™ Mega Illuminating Moisturizer



Gero antradienio, mano brangieji, vakar pas mane atkeliavo labai dilelė GlamGlow populiariausių produktų dėžė, aš buvau nepasakomai laiminga, nes GlamGlow priemones labai myliu, naudoju ir vertinu. Jau sakiau ne kartą, pati perku tik tinkamo atspalvio kremines pudras, MAC ir GlamGlow kosmetiką. Šiandien jūsų dėmesiui mano pasakojimas apie GlamGlow Glowstarter™ Mega Illuminating Moisturizer, o jeigu trumpiau, apie drėkinamąjį makiažo pagrindą s lengvu švytėjimo efektu.



Glowstarter™ Mega Illuminating Moisturizer 
Spindesio suteikiantis drėkinamasis veido kremas
Visų tipų odai.
Drėkinamasis, vaivorykštės spalvomis spindinčiomis perlų dalelėmis, kurios suliedamos ir atspindėdamos šviesą pabrėžia jūsų veido odos spindesį, papildytas kremas. Glowstarter™ spindesio suteikiančio drėkinamojo kremo sudėtyje yra vitaminų, augalinių medžiagų, hialurono rūgšties ir TEAOXI™ auksinių šaknų technologija, kuri iš karto odą papildo drėgme ir suteikia jai sveikai atrodančio spindesio. Švelnios tekstūros greito poveikio koreguojanti priemonė su itin veiksmingomis augalinėmis medžiagomis, kuri papildo hialurono rūgštimi, vitaminais ir žaliąja arbata, taip pat odai suteikia energijos ir ją drėkina. Spindinčios perlų dalelės padeda jūsų odai iš karto suteikti daugiau spindesio, jos sulieja ir atspindi šviesą, todėl jūsų oda atrodo tobulai esant bet kokiam apšvietimui. Odos drėgmės balansas atkuriamas odą minkštinančiomis medžiagomis, tokiomis, kaip simondsijų, taukmedžių aliejai ir keramidai, o specialus odą kondicionuojantis lipidų kompleksas sukurtas padėti odai suteikti optimalų maitinimą ir spindinčią išvaizdą.
Talpa: 50ml
Kaina: 39,95 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt







Mano nuomonė:

Kaip taip greitai, per vieną dieną galima sudaryti nuomonę apie produktą? Aišku, kad negalima, tačiau šį stebuklą turiu labai seniai savo kosmetinėje, pas mane mini įpakavimas, gavau jį kai pirkau GlamGlow praukslį douglas internetinėje parduotuvėje dar prieš gerus pusę metų. Išbandžiau ir supratau, naudosiu labai taupiai, nes priemonė tobulai, idealiai tinka proginiams makiažams. Kodėl nenusipirkau pilno įpakavimo pati? Gamintojas atsiuntė matiškumo suteikiantį GlamGlow makiažo pagrindą, dabar naudojau tai jį, tai Smashbox, todėl leisti pinigų nebuvo reikalo. Dabar suprantate, kaip apsidžiaugiau gavus norimą ir patinkančią priemonę? Būtent todėl šiandien nusprendžiau plačiau papasakoti apie ją.
Kaip jau supratote iš gamintojo aprašymo, tai drėkinamasis kremas su švytėjimo efektu, kuris gali būti naudojamas kaip makiažo pagrindas. Įpakavimas tradicinis, sidabrinis, su nude spalvos žvaigžde ant dangtelio. Labai smagu, kad priemonė turi apsauginę membraną, todėl kremą galima drąsiai imti su savimi į keliones, nors būkime realistais, mini įpakavimai tam tinka žymiai labiau, vietos kosmetinėje užima mažiau. Nuotraukoje matome net kelius atspalvius: pearl, nude ir sun. Aš nesu bandžiusi kitų, bet nude tinka prie mano odos atspalvio tobulai gerai, net to atspalvio beveik nesimato. Noriu pasakyti iš karto, kremas turi labai akivaizdu saldų aromatą, labai stiprų. Vieni rašo kad kokosų, kiti Pinakolados kokteilio, aš sakyčiau, kažkas panašiai. Jeigu nemėgstate kvapiklių kosmetikoje, ši bazė ne jūsų istorija, bandyti nerekomenduoju, nes kvapas jaučiasi gana ilgai, gali erzinti. 
Aš nerekomenduoju naudoti šio drėkinamojo kremo kaip tiesiog kremo kiekvienai dienai, tai unikalus ir puikiai veido odą lyginantis makiažo pagrindas su švytėjimo efektu. Priemonė puikiai tinka proginiams makiažams atlikti, net jeigu veido oda sausa, papilkėjusi ir pavargusi (kas būna pas mane per mados savaites, kai reikia daryti proginius makiažus kelias dienas iš eilės naudojant vos ne grimą, būnant su juo nuo ankstyvaus ryto iki vėlyvo vakaro (būkime jau realistais, ankstyvaus ryto)). Šitas GlamGlow makiažo pagrindas tiesiog mano išsigelbėjimas tokiuose situacijose, kai reikia skubiai, gražiai ir su švelniu glow efektu, kuris vakare atrodo ypatingai gerai. Aš nesi riebaluoja greičiau veidas? Aš jau žinau, ką turiu daryti ir kokias priemones naudoti: Mac studio fix makiažo pagrindą (jis suteikia matiškumo), baltos spalvos Mac birią pudrą (dar labiau suteikia matiškumo), todėl šis pagrindas kaip tik atsakingas už lengvą ir gerai kontroliuojamą glow efektą.
Man priemonė porų nekemša, alergijos nesukelia, tačiau bet kokiu atveju, kiekvieną dieną šio kremo tikrai nenaudočiau, tik ypatingoms progoms.
Ar rekomenduoju? Tikrai taip, tai dar viena tobula GlamGlow makiažo priemonė.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig