2018 m. kovo 7 d., trečiadienis

Antipodes® Maitinamasis naktinis kremas Avocado Pear


Gero vakaro, mano brangieji, kodėl grįžau vakare su nauju įrašu? Nes šnekėsime apie veido priežiūrą vakare ir apie naktinį kremą iš Antipodes®. Puikiai žinote, kad nesu natūralios kosmetikos gerbėja, nes vis abejoju jos efektingumu. Pasakysiu atvirai, likau nuoširdžiai sužavėta visomis turimomis Antipodes® priemonėmis, nes poveikis, tekstūros, sudėtis, kvapai, viskas idealu ir super efektyvu. 







Supergaliomis pasižymintis avokadų aliejus padeda restauruoti odos paviršių. Sudėtyje esantis medetkų žiedlapių aliejus pasižymi terapiniu, odą atstatančiu poveikiu. Aktyvusis manuka medus 20+ iš Naujosios Zelandijos leidžia odai pasisavinti drėgmę ir išlikti jaunatviškai. Revoliucinis Vinanza Grape ekstraktas yra stipriai veikiantis antioksidantas, išgautas iš sauvignon blanc vynuogių, ir padeda neutralizuoti laisvųjų radikalų sukeltus padarinius, galinčius nulemti priešlaikinį odos senėjimą.

Moksliškai įrodyta, jog stimuliuoja kolageno sintezę žmonių ląstelėse iki 92%. Tyras aromatas iš augalų: kvapiųjų kanangų, jazminų ir sandalmežių.

Kasdienis ritualas: kiekvieną vakarą kruopščiai užtepkite ant savo veido, kaklo ir dekoltė odos po odos valymo ir tonizavimo. Naudokite kiekvieną naktį, kad atgaivintumėte veido odą. Tinkamas visų būklių odai, itin rekomenduojamas sausai ir brandžiai.

Kur pirkti: Bioteka










Mano nuomonė:

Kaip tik pasibaigė dauguma mano naudojamų veido priežiūros priemonių, aš ieškojau naujų. Puikiai suprantu vieną dalyką, dieninis ir naktinis veido kremai turi būti skirtingi. Dieninį kremą naudoju prieš darant makiažą, jis turi būti neriebus, sutraukti poras ir prailginti makiažo gyvavimo laiką. Šnekant apie naktinį veido kremą - jis turi būti stipriai maitinantis. Kodėl? Pavasarį mano veido odą jaučiasi labai pavargusi nuo šalčio, vėjo, sniego, šildymo ir kitų nemalonių dirgiklių. Jeigu rudenį ji dar turi noro ir jėgų priešintis, pavasarį reikia dėti daugiau pastangų tam, kad veidas atrodytų gražiai, oda nešerpėtuotų ir atrodytų lygi ir pamaitinta. Antipodes® Maitinamasis naktinis kremas Avocado Pear tikras atradimas, aš net negalvojau, kad jis gali būti toks tobulas. Turiu prisipažinti, kartu su juo naudoju ir tos pačios serijos aliejuką veidui, duetu jie daro stebuklus (apie aliejų aš papasakosiu bloge kiek vėliau). Po šių priemonių mano oda tiesiog atsigauna, kremas gana tirštos, tačiau neriebios konsistencijos, susigeria po aliejaus sunkiai, be aliejaus kur kas greičiau, bet aš noriu maksimalaus maitinimo, anti-age poveikio, todėl naudoju taip, kaip rekomenduoja gamintojas. Kremo tekstūra labai maloni, nedirgina odos net paakių zonoje (nuo daugumos kremų pas mane ašaros ir alerginės reakcijos, anksčiau to nebuvo, matyt spalvoti lęšiai daro savo), nekemša porų ir dėl sudėties aš galiu būti užtikrinta. Negaliu nepasakyti ir apie tobulą natūralų kremo aromatą, tai savotiška aromaterapija prieš miegą, santalmedis puikiai nuramina po sunkios darbo dienos, o natūralus jazminų aromatas pakelia nuotaiką (kremo aromatas labai subtilus ir vos jaučiamas, bet nuo mano rankų šilumos, o aš prieš naudojimą sušildau kremą rankose ir atliejų lengvą veido masažą, kvapai skleidžiasi nuostabiai). Nors gamintojas rekomenduoja šį stebuklą brandžiai ir sausai odai, galiu drąsiai teigti, kremas neriebina veido odos, iš ryto Jūs tikrai neatsikelsite su riebiu veidu, todėl, manau, kremas puikiai tiks visų tipų odai, ypač pavasario sezonu.
Ar rekomenduoju? Nuoširdžiai taip, kremas per naktį daro stebuklus, iš ryto mano veido oda pamaitinta, lygi ir atrodo nuostabiai, ačiū Antipodes® už tobulas veido priežiūros priemones, tai tikrai ne paskutinės mano kosmetinėje. 


PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig