2018 m. kovo 12 d., pirmadienis

Origins Original Skin™ naujienos


Labas rytas, mano brangieji, kol labai daug naujienų dar pakeliui, šiandien pašnekėsime apie Origins Original Skin™ veido priežiūros naujienas, kurias gavau gana seniai. Aš dabar sau leidžiu niekur neskubant tiesiog testuoti priemones, tikrai geriau nebus nuo to, kad aš parašysiu apžvalgą anksčiausiai, jeigu neturėsiu jokios normalios nuomonės.















Mano nuomonė:

Pasakysiu kaip visada tiesą, man labai patinka Origins veido priežiūros priemones, tačiau tikrai ne visos tinka. Aš likau nuoširdžiai sužavėta po oranžinės Origins veido linijos naudojimo, sėkmingai išnaudojau dieninį ir vakarinį kremą iki paskutinio lašo, kas man labai neįprasta, turint tiek pradarytų veido priežiūros priemonių. Kremai pasibaigė, reikėjo naujų, atitaikyti veido priežiūros priemones buvo labai sunku, veidas priprato ir reikalavo banketo pratįsimo, o man reikėjo testuoti kitas priemones, nes per tą laiką, kol naudojau oranžinę liniją, aš išbandžiau kelis veido kremus, kuriuos atidėjau į šoną, nes jie nebuvo geresni. Labai apsidžiaugiau gavus Origins Original Skin™  naujienas, nes jos iš pirmo žvilgsnio atrodė labai įdomiai, iš kitos pusės priemonės buvo skirtos veido drėkinimui ir porų mažinimui. 
Pradėsime nuo rožinių įpakavimų, kurie kaip tik tai, ko reikia pavasariui. Smagu, kai jau tik įpakavimas pakelia nuotaiką, o jeigu ir priemonės tinka, kelis kartu geriau. Gelinis veido prausiklis pasirodė labai keisto konsistencijos, tirštas ir sunkiai sklaidosi, pūtuoja gerai, jį reikia kiek sumaišyti su vandeniu ir tada bandyti prausti veidą. Labai teisingai rašo gamintojas, nuvalo makiažo likučius, tai reiškia, nuvalyti makiažą naudojant tinkamas priemones, o prausikliu tik perplauti veidą. Man patinka prausti veidą, todėl prausklis kaip tik pataikė tiesiai į dešimtuką, nes dėl savo gelinės konsistencijos ir švelnios tekstūros nesausina veido. Naudojasi labai taupiai, todėl visiems, kas ieško gero ir kokybiško prausklio tinkančio net labai jautriai odai, drąsiai rekomenduoju, nes man jis net akių nedirgina.
Drėkinamasis kremas geras, lengvos konsistencijos, neriebina veido odos ir neišryškina porų. Manau šio kremo sezonas prasidės vasarą, kai norėsis kiek kitokio efekto, o kol kas kremas laukia savo eilės, nes mano oda reikalauja daugiau drėkinimo ir maitinimo.
Paskutinė priemonė pati įdomiausia iš visų, Original Skin™ Pore Perfecting Cooling Primer, putų konsistencijos makiažo pagrindas skirtas sumažinti poras ir turintys vesinamąjį efektą. Svarbiausiai prieš naudojimą buteliuką gerai suplakti. Spaudžiame ir matome rausvos spalvos putas, naudojasi taupiai, kelių paspaudimų man užtenka ant viso veido. Pati negalėjau pagalvoti, kad aš jausiu labai malonų šaltuką, poros bus sutrauktos (tikrai, tikrai), o sudėtyje nebus silikonų ir poveikis bus visai kitoks.
Aš nuoširdžiai likau sužavėta, nors iš pirmo žvilgsnio galvojau, kad šios putos bus mažiausiai naudojama priemonė, tiesiog kažkokia dar viena nesąmonė. Tikrai ne, labai rekomenduoju išbandyti, nes silikoniai makiažo pagrindai jau vakar dienos priemonės, inovatyvios priemonės ir naujos formulės privalo užimti garbingą vietą jūsų kosmetinėje.
Apibendrinant noriu pasakyti 'ačiū' Origins kompanijos atstovams už galimybę išbandyti vis naujas ir naujas priemones, o taip pat už galimybę išsakyti savo nuomonę Jums, mano brangieji. Pakartoju dar kartą, labai rekomenduoju išbandyti naują makiažo pagrindą ir gelinės konsistencijos prausiklį, kremą pagal poreikį ir naudingumą, na o perkant dabar Douglas internetinėje parduotuvėje už 35 EUR Origins priemonių, jūsų laukia nuostabi dovaną, net aš galvoju susigundyti. Ką pirksiu? Oranžinė Origins liniją, nes jaučiu nieko geresnio tikrai nesurasiu, jeigu su naktine veido priežiūra jau beveik susitvarkiau, dieninį kremą nepakeičia niekas.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig