2018 m. balandžio 25 d., trečiadienis

Fructis Hair Food


Koks oras už lango, tokia ir nuotaika. Nežinau kaip Jus, bet mane labai stipriai veikia oras, jeigu už lango saulė, nuotaika gera, jeigu lietus, tai OMG, šilta kakava ir serialai. Logiška, man pasisiekė dirbti iš namų, todėl galiu sau leisti kur kas daugiau, nei tie žmonės, kurie priversti keltis iš ryto ir važiuoti į darbą. Nepagalvokite, aš atsikeliu anksčiausiai, dažniausiai 6 ryto, nepriklausomai nuo to, ar paprasta diena ar savaitgalis, nes turiu labai stiprų atsakomybės jausmą. Jeigu jau šiandien šnekame apie labai malonius dalykus, tai vienas iš tokių Garnier Fructis Papaya Hair Food plaukų kaukė. Gavus kaukę net nesupratau, ar čia plaukams, ar valgyti...






Fructis pristato Hair Food, pirmąjį 98 % natūralios kilmės plaukų maistą su supervaisių galia. 3 galimi naudojimo būdai ir vienintelis rezultatas – superplaukai!
Makadamijos, papajos, ožerškių uogos, bananai: tai nepaprastai maistingi, ypač aukšta medžiagų koncentracija išsiskiriantys galingiausi supervaisiai, kurių galią pasitelkėme kurdami natūralios kilmės formules, skirtas labiausiai išalkusiems plaukams išlyginti, atkurti, pamaitinti ir jų spalvai atgaivinti.




Mano nuomonė:

Kai nuotaika yra bloga, kamuoja pavasarinė depresija ir noras nedaryti absoliučiai nieko, labai rekomenduoju savo vonioje turėti kosmetikos priemones su pavadinimu "antidepresantas". Manau Fructis Hair Food plaukų kaukės galėtų būti viena iš tokių. Fructis plaukų priežiūros priemones naudojau dar tada, kai buvau paauglė, kiek laiko praėjo. Ar man patikdavo? Tikriausiai lengviau pasiduodavau reklamai ir bėgdavau pirkti naujienas į parduotuvę. Rezultatas? Jis buvo, bet kokio rezultato galima laukti iš mass market priemonių, kiek sumokėjai, toks ir rezultatas. 
Gavus Fructis naujieną testavimui net žagtelėjau, visų pirmą tobulas įpakavimas. Aišku, PR merginos labai stengiasi, jų pastangos nebūna nepastebėtos, bet ką reiškia pastangos jeigu priemonė bloga. Šį kartą kaukė pateisino visus mano lūkesčius, nes OMG, kokia ji tobula. Įpakavimą spėjau aptarti, kaukės kiekis gana didelis. Gamintojas rašo, kad kaukę galima naudoti keliais būdais: kaip balzamą, kaip kaukę, kaip nenuskalaujamą priemonę plaukų galiukams. Gaila, kad valgyti negalima, nes kaukės aromatas tikros papajos, jau nuoširdžiai svajoju apie bananų kaukę. Priminsiu, kad plaukų kaukės sudėtis beveik natūrali, todėl vien tik pliusai. Aš naudojau kaukę kaip įprastą, laikydavau ant plaukų 20 minučių ir ilgiau. Mano plaukai sunkiai šukuojasi, galiukai silpni, pažeisti, aš jų nekerpu, nes vis svajoju apie ilgus ir gražius plaukus. Iššukuoti plaukus be papildomos priemonės? Plaukų aliejaus arba pienelio? Sunkiai įsivaizduojamas dalykas, bet su šia kauke viskas labai paprasta. Plaukai žvilga, jie nėra apsunkinti, tiesūs (kas man labai aktualu), nesipučia ir atrodo tobulai. Aišku, plaukų galiukams aliejus po sušukavimo tikrai ne pro šalį, bet tai smulkmena. Aš bandžiau naudoti kaukę ir galiukams, bet ne, man reikia stipresnės priemonės. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad esu išbandžiusi labai daug skirtingų priemonių, Fructis Hair Food kaukę viena iš geriausių vertinant kainą, prieinamumą, sudėtį, aromatą ir rezultatą. Labai rekomenduoju išbandyti, manau Jums ir jūsų plaukams tikrai patiks.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig