2018 m. balandžio 28 d., šeštadienis

GlamGlow Waterburst Moisturizer


Sveiki, mano brangieji, niekur nėra taip gerai, negu namuose, patikėkite. Aš skubėjau iš Talino namo taip, kaip net neįsivaizduojate, nors viešbutis buvo toks geras, kad norėjosi pasilikti dar kelioms dienoms. Sakote pas mus šalta? Taline prieš man išvažiuojant snigo, tikriausiai todėl taip norėjosi namo. Juokauju aišku, tai vienas iš nuostabiausių miestų, būtinai papasakosiu apie viešbutį, nes padariau labai daug nuotraukų o kol kas apie dar vieną GlamGlow naujieną, drėkinamąjį veido kremą Waterburst Moisturizer.




Mėgaukitės seksualia, sudrėkinta oda su GLAMGLOW naująja korėjiečių odos priežiūros inovacija „WATERBURST™ Hydrated Glow Moisturizer“. Šį lengvos tekstūros kremą sudaro Korėjos Pietų vandenyno brangakmeniu vadinamos Jeju salos vanduo ir GLAMGLOW naujausia technologija „Moisture Lock“ – tai užtikrina 72 valandas trunkantį momentinį ir nuolatinį gilų odos drėkinimą, kad oda būtų minkšta ir sudrėkinta švytėtų.
Patekusi ant odos, GLAMGLOW inovatyvi jūros mėlynumo sudėtis pavirsta troškulį malšinančiais vandens lašeliais, o tada visiškai įsigeria į odą, kad galėtumėte matyti ir pajusti seksualų, sudrėkintą švytėjimą! WATERBURST™ sudėtyje yra GLAMGLOW inovatyvus trigubos hialurono rūgšties kompleksas su įvairaus dydžio hialurono rūgšties molekulėmis, kurios pakankamai galingos, kad sugertų 1000 kartų už save didesnį vandens svorį iš atmosferos ir vandens, gauto iš vulkaninio rojaus Jeju saloje, kur tvyro žmogaus nepaliesti perregimi vandenys, nuostabus vulkanas ir mineralų gausi dirva.
Rezultatai – iš karto ir nuolat drėkinama oda, kuri švyti.
Talpa: 50ml
Kur pirkti: Douglas





Mano nuomonė:

Nuoširdžiai apsidžiaugiau gavus GlamGlow naujieną testavimui. Kodėl? Nes man labai patinka šio brendo kosmetikos ir veido priežiūros priemonės: jos kokybiškos, niekada nenuvilia, o rezultatas kiekvieną kartą tobula ir jo nereikia labai ilgai laukti, dauguma šios kompanijos priemonių veikia akimirksniu. Paskutiniu metu kompanija vis daugiau dėmesio skiria veido priežiūros priemonėms ir išleidžia naujienas būtent šioje kategorijoje. Aš negaliu atsidžiaugti Mega Illuminaiting Moisturizer, jis tobulas, tačiau būkime realistais, tai makiažo pagrindas, kiekvieną dieną jį naudoti nerekomenduoju, o kaip naudoti vakare, net neįsivaizduoju. GlamGlow Waterburst Moisturizer visai kitas reikalas, tai veido kremas (aš manau tokio dar GlamGlow neturėjo, nes visos priemonės vienaip ar kitaip buvo skirtos naudoti tik prieš makiažą) kuris skirtas drėkinti veidą. 
Tradiciškai pradėsime nuo įpakavimo, kuris yra tobulas, mėlynas ir iš karto norisi pasiimti į rankas ir užtepti 'to stebuklo' ant veido. Kremo konsistencija lengva, tu jauti kaip kremas drėkina veidą, aš nemeluoju, toks jausmas, lyg mano odą gertų vandenį. Ant veido lieka toks savotiškas šlapios odos efektas, tačiau tai ne riebalai ir ne vanduo. Kremas idealiai tinka prieš makiažą (jeigu veidui trūksta drėgmės) arba naudojimui vakare prieš miega tam, kad iš ryto veido oda būtų tobula. Negaliu nepaminėti savotiško saldaus kremo aromato, kuris greitai nesijaučia, tačiau patikti geli ne kiekvienam. Kremas nekemša porų, neriebina veido ir nesukelia alerginių reakcijų 9bent jau pas mane).
Apibendrinant noriu pasakyti, kad labai rekomenduoju išbandyti GlamGlow Waterburst Moisturizer jeigu jūsų veido oda sausa arba normali, rezultatą pastebėsite akimirksniu nes viską, ką žada gamintojas išsipildo, patikrinta.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig