2018 m. balandžio 25 d., trečiadienis

MAC makiažas Mados Infekcijai


Norėjau jau parašyti "labas rytas, mano brangieji", bet laiku susigriebiau, koks jau rytas, reikalas link vakaro. Nepatikėsite, tiek pavargus ir tiek darbo, kad nieko nuoširdžiai nespėju, visai. Logiška, jeigu yra pasirinkimas ką daryti, apmokamą darbą ar savo malonumui, akivaizdu, kad visas dėmesys lieka normaliam darbui, sutikite, blogeris irgi nori valgyti ;-) Todėl ir lieka įrašai savaitės senumo kitai savaitei, o toliau dar kitai. Nors darbų nesumažėjo, o tik padidėjo, rytoj važiuoju į Taliną, priberčiau save atsisėsti prie blogo rašymo. Jeigu ne dabar, tai tik kitą savaitę. Pradėsime nuo maloniausio dalyko, MAC makiažo, kuris buvo atliktas antrajai Mados Infekcijos dienai.



Aš jau seniai žinau jeigu reikia proginio makiažo, tai tik MAC, geriau, nei merginos Douglas parduotuvėje Gedimino prospekte niekas jo nedaro. Noriu priminti, kad perkant 3 MAC kosmetikos priemones jūsų laukia nemokamas makiažas. Nebūtinai reikia būti blogere tam, kad išbandyti MAC makiažą, pasimėgauti asmenine konsultacija arba galu gale išbandyti kokią nors naują MAC priemonę. Jau sakiau ne kartą, būtent per asmenines konsultacijas atradau be galo daug nuostabių priemonių, kurios tinka būtent mano veidui. Būtent taip galima išsirinkti tobulo atspalvio kreminę pudrą, nes testuojant ant rankos arba ant kaklo vistiek negausite norimo rezultato ir garantuoju, spalva nebus tinkama.
Puikiai žinote, esu ištikima MAC kosmetikos gerbėja, todėl apžiūrėti naujienas man šventas reikalas, ypač, jeigu jos tokios gražios ir išskirtinės.
















Naujienų tikrai labai labai labai daug, todėl aš net nežinau ką įrašyti į savo norų sąrašą, tikriausiai labiausiai norėčiau lūpų blizgesių iš Panda kolekcijos, nes tie įpakavimai OMG kokio tobulumo. 
Šnekant apie makiažą, norėjau klasikinio varianto. Baisu prisipažinti, tačiau tokio akių pravedimo gyvenime pati nepravesčiau, niekada.... aš labai labai rimtai ;-)

Tradiciškai rezultatas Prieš ir  PO

MAC parduotuvėje jaučiuosi kaip savo namuose, mes naudojame makiažui tas pačias priemones, kurias aš naudoju ir namų sąlygomis, tik, aišku, lūpų dažų ir šešėlių pasirinkimas pas mane ne toks didelis, bet aš jau artėju prie norimo kiekio.


Naudojamos priemonės:






Nuotraukos lauke...






Apibendrinant noriu pasakyti "Ačiū" MAC kompanijos atstovams ir vizažistei Ievai už nuostabų makiažą, dėmesį ir galimybę būti šios nuostabios kompanijos dalimi. Geriau už MAC gali būti tik nauja MAC kolekcija, patikėkite, aš išbandžiau labai daug, todėl žinau ką rekomenduoju.






















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig