2018 m. balandžio 23 d., pirmadienis

TOO COOL FOR SCHOOL


Labas rytas, mano brangieji, taip šiandien norėjau pailsėti, taip norėjau, bet su savo įrašais bloge atsilieku labai stipriai, praėjo savaitė, o aš dar net nepriartėjau prie Mados Infekcijos aprašymo. Taip, suplanuotas tik vienas įrašas, nes apart kelių kolekcijų, nuoširdžiai, nepatiko niekas, silpnoka šį kartą. Blogų atsiliepimų apie dizainerius tikrai nerašysiu, paliksiu nuomonę sau, geriau apie drabužius ir mano outfitą pirmajai dienai.

Ieškoti drabužių Mados Infekcijai gana sunku dėl kelių dalykų, reikia išsiskirti iš minios žmonių, tačiau neprarasti savo savitaus stiliaus. Aš negaliu pasakyti, kad pasiruošusi užsidėti bet ką arba priklijuoti kėdę ant galvos, na kam? Plius gavome stovimas akreditacijas, taip, taip, blogeriai Lietuvoje per mados pasirodymus turi stovėti (net pačiai juokinga rašyti, matyt nenusipelniau visiškai), todėl ir avalynė turi būti patogi.
Šį kartą aš beveik savaitę sėdėjau ir tiesiog žiūrėjau į savo spintą, tiesiog be minčių ir didelio supratimo kaip apsirengti, ir vieną vakarą BOOM, turiu idėją. Keli drabužių deriniai susidėliojo labai paprastai, pirmasis labai ryškus su trumpus sijonu ir vyrišku megztiniu. Mokinukės įvaizdį papildo baltos spalvos kojinės ir akiniai.






Nuotraukos: Darja (http://luscious-style.com)

Megztinis - Tommy Hilfinger
Sijonas ir lietpaltis - Burberry
Akiniai - Tom Ford (Optikos Pasaulis)
Rankinė - Furla
Avalynė - Prada








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig