2018 m. balandžio 22 d., sekmadienis

Urban Decay Sin After Glow


Gero sekmadienio, mano brangieji, kai toks nuostabus oras, ilgai miegoti tiesiog negaliu fiziškai. Man jau nuo 6 ryto norisi kažką veiki, kažkur eiti ir kažką daryti. Dažniausiai, tai būna blogo rašymas. pasakysiu nuoširdžiai, drąsiai galiu dirbti savaitgaliais, bet pirmadienis man turėtų būti nedarbo diena, arba darbo, bet tokia pusiau relax, kai reikalai nespaudžia ir galima savo malonumui niekur neskubant fotografuoti, klausytis muzikos ir geri kavą. Manau mano rytojaus pirmadienis, jeigu niekas nepasikeis, bus būtent toks, na o šiandien jūsų dėmesiui viena iš tobuliausių naujienų - Urban Decay Sin After Glow. Tai skaistalų, higlighterių ir bronzinės pudros paletė.



Ši privaloma turėti paletė buvo įkvėpta mūsų bestselerio HIGHLIGHTER SHADE. Ar esate pasiruošusi nuodėmingam vakarėliui? Iki pat aušros jūs atrodysite nepriekaištingai su mūsų ilgai išliekančiais skaistalais iš „Sin Afterglow“ kolekcijos. Naujoje mūsų paletėje yra šeši skaistalų atspalviai – trys nauji ir trys jūsų mėgiamiausi. Naudokite atskirai arba maišykite ir sukurkite unikalią išryškinančią spalvą. Besvoriai, tobulai smulkūs SIN AFTER GLOW formulės milteliai ypač lengvai padengia odą, suteikia jai švytėjimo ir išlieka iki 8 val.
Kur pirkti: Douglas






Mano nuomonė:

Šiandien planuoju nufotografuoti makiažus ir lūpų blizgius ant lūpų, o kol kas mano nuomonė. Dievinu paletes vien todėl, kad jos praverčia kelionėse. savo the Balm paletę jau nutryniau taip, kad bronzinė pudra ir higlighteris pasibaigė, logiška, pasibaigė ir funkcionalumas, todėl jau keliauju be jos. Gavus Urban Decay Sin After Glow, šokinėjau namuose iš laimės, nes čia produkto kur kas daugiau, nei The Balm, jie niekada nepasibaigs, čia nėra nereikalingų šešėlių ir blizgesių (kurių aš niekada nuoširdžiai nenaudojau). Įsimylėjau skaistalus, Kiss Off - šaltas rožinis, o Score šiltas, su vos rausvu atspalviu. Paranoid atspalvį galima naudoti kaip bronzantą, taip ir darau, nes kontūravimui jis nelabai tinka (jis su vos vos matomais blizgučiais ir kiek per šiltas, bet neturint jokios priemonės skruostams paryškinti, šita irgi tinka idealiai). SIN tobulo atspalvio higlighteris, gražiausias iš gražiausių, tobuliausias ir tobuliausių. Kitiems atspalviams reikia vasaros ir įdegusios odos, būtent tada juos galima bus naudoti drąsiau ir spalviškai jie labiau tiks. Apie UD priemonių kokybę, pigmentaciją ir išsilaikymą ant veido tikriausiai šnekėti nereikia, visos priemonės (logiška, kad reikia išsirinkti sau tinkamas) išsilaiko visą dieną.
Ar rekomenduoju? Tikrai taip, tokios daugiafunkcinės paletės labai praverčia darant makiažą kiekvieną dieną arba keliaujant. Tiesą, užmiršau paminėti mergaitiškai gražų rožinės spalvos įpakavimą su dideliu veidrodžiu ir tai, kad tai limituoto leidimo paletė, todėl skubėkite į parduotuvę, paletė verta savo kainos.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig