2018 m. gegužės 13 d., sekmadienis

Lakme Bio argan Hydrating shampoo


Labas rytas, mano brangieji, po skaudaus Eurovizijos finalo reikia vėl dirbti. Nežinau, man atrodo patys sugalvojame, kad esame geriausi, tačiau to niekas neįvertina, todėl kristi žemyn taip skaudu ir nemalonu. Iš kitos pusės, 12 vieta irgi gerai. Aš nekomentuosiu laimėtojus, matau tikrai juose daug potencialo ir išskirtinumo, tačiau skoniai visų skirtingi, kas yra labai logiška. Pereiname prie numatytos apžvalgos apie Lakme Bio argan Hydrating plaukų šampūną. Atrodo, šampūnai visi vienodi. Oi, ne, tikrai ne, mano plaukai labai stipriai jaučia skirtumą.



Intensyvus drėkinamasis šampūnas, suteikiantis plaukams švelnumo. 
Priemonė yra skirta kasdienei normalių, plonų, ilgų ir chemiškai dažytų bei šukuotų plaukų priežiūrai. Nuramina sausą ar paraudusią odą, neleisdamas jai pleiskanoti ir luptis.
100% organinis argano aliejus apsaugo plaukus nuo išsausėjimo, išsaugo dažytų plaukų spalvą. Plaukai tampa paslankesni, lengviau iššukuojami. Tinka visų tipų plaukams.

Naudojimas:
 patrinkite tarp delnų nedidelį šampūno kiekį ir tolygiai įmasažuokite į plaukus. Leiskite, kad suputotų. Gerai nuplaukite. Jei reikia, pakartokite.

Kur pirkti: Cascada parduotuvėse




Mano nuomonė:

Patikėkite, visi plaukų šampūnai yra skirtingi, rezultatas nuo visų labai įvairus, todėl aš nuoširdžiai rekomenenduoju rinktis šampūną ne tik jūsų plaukams, bet ir tinkantį jūsų galvos odai. Mano galvos oda mišri, jeigu galima taip pasakyti ir jos būklė keičiasi priklausomai nuo sezono ir plaukų dažymo. Logiška, kad po plaukų dažymo (jau norėjau rašyti šaknų balinimo, bet ačiū Dievui, jau šaknų seniai nebebalinu, užtenka žaloti savo plaukus) galvos oda tampa sausa ir jautri, panaudojus maitinamuosius šampūnus - oda tampa riebi. Kaip išlaikyti pusiausvyrą, kaip išvengti riebaluotų plaukų šaknų ir sausų plaukų galiukų? Nežinau, žinau tik vieną, su Lakme Bio argan Hydrating plaukų šampūnų mano plaukai atrodo tobulai. Šampūno sudėtyje nėra sulfatų, todėl galime teigti, kad jis nėra toks agresyvus, kaip mass market priemonės. Šampūnas labai tirštos konsistencijos, nestipriai pūtuoja ir labai gerai plauna mano plaukus. Negaliu nepaminėti ir švelnaus šampūno aromato. Vienintelis minusas - dangtelis, lis lūžo jau po kelių naudojimų, todėl šampūnas tapo netinkamas transportavimui ir kelionėms. Lakme Bio argan Hydrating idealiai draugauja su mano turimomis kaukėmis, naudojasi taupiai ir tikrai vertas savo kainos. Aš visada galvojau, kad vien šampūnas nieko nesprendžia, patikėkite, tinkamai parinktas šampūnas gali daug ką. Aš nuoširdžiai rekomenduoju Lakme Bio argan Hydrating plaukų šampūną sausiems ir pažeistiems plaukams, nors aliejus man nepatiko šampūnas su kaupu pateisino visus lūkesčius.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig