2018 m. gegužės 7 d., pirmadienis

PINK LACE Dream By Katya katya London


Labas rytas, mano brangieji, savaitgalį oras buvo toks nuostabus, kad vargu, jeigu aš ir kažką rašyčiau bloge ar atsirastų skaitytojų. Būtent todėl aš nusprendžiau pailsėti ir nedaryti absoliučiai nieko. Absoliučiai nieko, tai kelios fotosesijos reklamai ir naujai gautų kosmetikos priemonių fotografavimas. Aš tiesiog dievinu laisvus pirmadienius, kai niekur reikia skubėti, o visi darbai jau iš anksto padaryti. Manau, kad pirmadienį turime pradėti nuo malonių dalykų, o man malonumas - nauja suknelė. Ech, kiek gali būti suknelių, o vistiek, gražiausios Katya Katya London.


Artėja išleistuvių ir vestuvių sezonas, todėl gražios suknelės paieškos tampa labai aštrios. Aš manau, kad jūsų pasirinkimas labai priklauso nuo renginio dress code. Aš nuoširdžiai rekomenduoju latvių dizainerės kuriamas sukneles. Juk iki Rygos kelias nėra super ilgas, o  6.septembris salone jau prasidėjo praeitos Katya Katya Londos kolekcijos išpardavimas, kainos labai geros ir prieinamos.
Mano pasirinkta rožinė suknelė iš naujausios kolekcijos, kuri buvo pristatyta per Riga fashion week, tačiau ir ją galima drąsiai užsakyti pas dizainerę.







Suknelė - Katya Katya London
Avalynė - Louboutin
Makiažas - Urban Decay
Plaukai- Balmain Hair Couture

Nuotrauos: Justina Snøw








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig