2018 m. gegužės 8 d., antradienis

Schwarzkopf Mad about Waves


Dar viena labai trumpa apžvalga apie plaukų priežiūros priemonių naujienas iš Schwarzkopf, aš nežinau, ar garbanotiems plaukams plaukų priežiūros liniją galima rasti mūsų parduotuvėse, bet aš priemones testavimui gavau per Riga Fashion week, praėjo nemažai laiko, viskas jau išbandyta ir nuomonė susiformavo jau seniai, todėl šiandien pasiruošusi pasidalinti savo mintimis su Jumis.











Mano nuomonė:

Aš gavau testavimui visą Mad about Waves liniją: šampūną, plaukų balzamą, sausą plaukų šampūną ir plaukų formavimo priemones (Sea Blend Spray ir Windy Balm). Kaip neieškojau aš lietuviškų aprašymų, nieko gero neradau, todėl pasakoju tai, ką girdėjau per pristatymą. 
Schwarzkopf kompanija rinkoje jau labai seniai, todėl moka nustatyti ir įvertinti klientų norus ir poreikius, o taip pat sujungti visas madingas tendencijas ir šukuosenų, bei atspalvių įvairovę. Kompanija pastebėjo, kad madinga tai, kas yra natūralų, o daugumos žmonių plaukai garbanojasi. Nieko nuostabaus, mano plaukai irgi garbanojasi, o aš vis bandau juos tiesinti, logiška, už karštą plaukų tiesintuvą mano plaukai man 'ačiū' nesako. Apie ką svajoju aš? Mažiau pastangų ir gražūs plaukai. Būtent naudojant Mad about Waves liniją mano plaukai atrodo nuostabiai, gražios ir paryškintos garbanos sutaupo mano laiką šukuojant ir formuojant plaukus, nes didelių pastangų nereikia. Jeigu norisi netvarkingų, tačiau kiek ryškesnių ir labiau struktūrinių garbanų, aš naudoju Sea Blend Spray. Tikriausiai šita priemonė viena iš mėgstamiausių linijoje, plaukai atrodo tiesiog tobulai, purškiklis maloniai kvepia, neerzina, nesausina plaukų galiukų ir nesulipina plaukų, jeigu efektas per stiprus, galiukus galima labai lengvai iššukuoti. Vienu žodžiu, jeigu jūsų plaukai banguoti, pučiasi ir sunkiai pasiduoda formavimui, labai rekomenduoju išbandyti būtent purškiklį. Kita priemonė - kremas garbanoms. Kremo konsistencija kiek sunkesnė, čia svarbu nepadauginti, nes galimas 'riebaluotų plaukų efektas'. Kremas fiksluoja bangas dar švelniau, garbanos gaunasi labai natūralios ir lyg paliestos vėjo.
Paskutinis pastebėjimas, mano aprašomos priemonės idealiai tinka naudoti kartu su šios linijos šampūnu ir plauku balzamu, apie kuriuos pašnekėsime jau netrukus.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig