2016 m. spalio 19 d., trečiadienis

TopBeauty.lt grožio dėžutė RUDUO


Labas rytas, mano brangieji skaitytojai, pradėsime šiandien nuo www.topbeauty.lt staigmenos, kurią aš užsakiau iš anksto. Aš jau pasakojau savo bloge ne vieną kartą, nemėgstu siurprizų, tačiau perkant grožio dėžutę iš Topbeauty nemalonios staigmenos būti negali, nes jau iš karto parašyti numatomi gamintojai, šį kartą mano mėgstamas Makeup Revolution, turimas TThe Konjac Sponge ir L'oreal Professionnel. Žiūrime ką turime....

Pagrindinė dėžutės mintis - grožio siurprizas, kuris turi nustebinti. Pirmoji grožio dėžutė tikrai pasitvirtino, todėl aš ir nusprendžiau įsigyti antrą.

Įpakavimas vertas dėmesio, graži balos spalvos dėžutė, rožinis kaspinas, tačiau vėl nėra asmeniškumų, nei palinkėjimo, nei pasisveikinimo, nei sąrašo kas yra viduje. Tačiau atidarius dėžutę supratau, velniop sąrašai ir pasisveikinimai, svarbiausiai turinys...




Siūlome Jums patirti netikėtumo džiaugsmą kartu su paslaptingąja Top Beauty grožio dėžute!

Sąlygos labai paprastos - įsigykite mūsų firminę grožio dėžutę, o mes pažadame kruopščiai atrinkti ir atsiųsti grožio priemonių, kurių vertė ne mažesnė, nei 60 EUR.


Dėžutėje tikėkitės dekoratyvinės kosmetikos, veido priežiūros, makiažo šepetėlio, plaukų priežiūros.

Visos paslapties neatskleisime, tačiau tikrai rasite L'oreal Professionnel, The Konjac Sponge, Makeup Revolution.

Kaina: 24,99 EUR

Kur pirkti: www.topbeauty.lt






Matrix Total Results Color Obsessed Miracle Treat losjonas - 11,90 EUR

Matrix Biolage RepairInside Intra-Reparative Control Cream - tai nuo karščio apsaugantis, nenuplaunamas kondicionierius, 30 ml. mini Įpakavimas. (200 ml. -13,99 Eur, 30 ml.-2,10 EUR)

Makeup Revolution Amazing Atomic lūpų dažai - 2,79 EUR

Makeup Revolution Baked Bronze bronzantas - 5,79 EUR

W7 Foundation Due Brush - 11,99 EUR

The Konjac Sponge -12,90 EUR

L'oreal Professionnel Absolut Repair plaukų kaukė - mini įpakavimas  (200 ml. -13,99 EUR, 70 ml. -4,90 EUR)

Matis Réponse Jeunesse AvantAge naktinis kremas  - mini įpakavimas  (50 ml. -60 EUR, 15 ml. -18 EUR)

Bendra suma: 70,37 EUR











Mano nuomonė:

Kas man patiko labiausiai? Didelis kiekis plaukų priežiūros priedinių, kurios profesionalios ir skirtingos. Dabar sunku kažką parašyti apie efektą arba poveikį, tačiau Absolut Repair plaukų kaukę aš jau esu bandžiusi, mano sausiems plaukams ji patiko ir tiko (kaip tik skirta atstatyti plaukams po vasaros ir atostogų, ji labai tirštos ir riebios tekstūros, tinka sausiems, arba labai sausiems plaukams, maitina ir atstato, tačiau reikia nepadauginti kiekio. Matrix Biolage RepairInside Intra-Reparative Control Cream mini įpakavimas keliauja iš karto į kelioninę kosmetinę, užima mažai vietos, tirštas ir labai maloniai kvepia, apsaugo nuo karščio ir tinka plaukų tiesinimui. Šnekant apie Matrix Total Results Color Obsessed Miracle Treat losjoną, kuris realiai panašus į purškiamą kremą (labai įdomios konsistencijos) noriu pasakyti, kad labai seniai noriu išbandyti ką nors iš atnaujintos Matrix plaukų priežiūros serijos, pagaliau svajonė išsipildė.
Make Up Revolution bronzinė pudra atrodo gražiai, tačiau spalva kiek per oranžinė, reikia bandyti ir žiūrėti. Lūpų dažų atspalvis labai gražus, bet aš jau esu pripratus prie visiškai matinių lūpų dažų, kurie išsilaiko ant lūpų visą dieną. The Konjac Sponge anti -age (rožinės spalvos) skirtas brandžiai ir jautriai odai pradžiugino, aš savo naudoju, tačiau jo naudojimo laikas jau pasibaigė, todėl naujas tikrai pravers. W7 Foundation Due Brush maloni staigmena, patogu turėti būtent tokį daugiafunkcinį šepetėlį. Nors aš kreminei pudrai naudoju Sigma kabiki, maskuokliams W7  tikrai pravers. Na ir pabaigai Matis Réponse Jeunesse AvantAge naktinis kremas, kuris švelniai violetinės spalvos, maloniai kvepia, ir lengvos konsistencijos. Labai noriu išbandyti, todėl įmečiau į savo rankinę važiuojant į Taliną (tikiuosi nebus neigiamos reakcijos)

Ką noriu pasakyti apibendrinant, TopBeauty.lt grožio dėžutė RUDUO atitiko visus mano lūkesčius, labai patiko tiek mintis - atstatyti po vasaros plaukus ir veido odą, tiek pačios kosmetikos priemonės. Minusai - jų kol kas nematau, apart aprašymo ir asmeniškumų, kurie turėtų būti. Iš kitos pusės, kur kas svarbiau dėžutės turinys, negu lapukas su aprašymais.

Aš likau labai patenkinta, tokie siurprizai man patinka.


















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig